Social media

Zoeken

Ondersteuning burgerinitiatieven

Voor de gemeente Ooststellingwerf hebben wij onafhankelijk advies gegeven aan degenen die een subsidieaanvraag wilden indienen voor het Fonds Ooststellingwerf (periode 2016-2017). Ook hebben wij voor mensen met een pril projectidee een speciale workshop verzorgd: ‘Van idee naar projectplan in 10 stappen’.  

De gemeente wilde met dit fonds goede ideeën en initiatieven ondersteunen die de leerbaarheid in de gemeente bevorderen. Om initiatiefnemers op weg te helpen kregen de projectaanvragen een voucher waarmee zij externe advisering konden inschakelen. Wij hebben deze advisering verzorgd en hebben de initiatiefnemers geholpen met het concretiseren en aanscherpen van projectideeën. Door onze advisering hebben de initiatiefnemers een kansrijke aanvraag kunnen indienen bij het Fonds Ooststellingwerf.

Ook ondersteuning burgerinitiatieven in uw gemeente?

Een dergelijk voucherproject om burgerinitiatieven te ondersteunen kan ook ingezet worden in andere gemeenten. Het is een mooie manier om burgerinitiatieven een zetje in de rug te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  

Partner(s): 
Gemeente Ooststellingwerf