Social media

Zoeken

Vacature: consultant/procesbegeleider Partoer

partoer_vacature_onderzoeker_procesbegeleider.jpg

De reactietermijn voor deze vacature liep tot 19 april 2020. Het is niet meer mogelijk om op deze vacature te reageren.

De mens als maat, dat is de slogan van Partoer en daar werken we aan en voor. We leveren maatwerk in het brede veld van leefbaarheid, sociaal domein, cultuur en onderwijs in Fryslân. We werken aan inzicht, aan samenwerking en aan participatie van iedereen. Daarin zit ook onze visie: inzicht creëert een gelijk speelveld voor overheid, inwoners en organisaties om samen tot keuzes te komen waarmee Fryslân de toekomst in kan.

We zijn een klein, hecht team, bestaande uit onderzoekers en consultants, met ieder eigen kwaliteiten en ervaring. Het is een resultaatgericht team dat graag met elkaar en de klant aan de beste oplossingen werkt. Daarnaast werken we intensief samen met onze collega’s van Breuer&Intraval in Groningen. Naast eigen kwaliteiten die goed gematcht worden met de vraag, hebben Partoerders een ‘hands on mentaliteit’ en leveren we altijd volgens afspraak. We breiden ons team de komende tijd graag uit, omdat de vraag toeneemt en we behoefte hebben aan ondernemende mensen die graag bijdragen aan de ontwikkeling van Partoer.

Wat zoeken wij?

  • Je bent ondernemend, ziet kansen en vindt het interessant om uitdagingen van klanten te vertalen naar oplossingen met meerwaarde
  • Je bent een teamspeler, deelt informatie met collega’s en draagt bij aan de resultaten van anderen
  • Je kunt processen begeleiden, projecten opzetten, aansturen en uitvoeren
  • Je bent betrokken bij Fryslân, hebt een netwerk in de provincie en hebt een antenne voor politiek-bestuurlijke verhoudingen
  • Je verstaat en spreekt Fries en als je Fries kunt schrijven, is dat een pré
  • Je bent een verbinder die zich richt op samenwerken en daarbij een brug kan slaan tussen inwoners, overheden en organisaties
  • Je kunt toegepast onderzoek uitvoeren, o.a. (groeps)interviews doen en verwerken en werkt makkelijk met verschillende databronnen
  • Je schrijft en presenteert gemakkelijk en klantgericht
  • Je wilt graag 32 uur per week werken en je bent flexibel als het gaat om pieken en dalen en avondklussen
  • Je houdt zelf maat, dat wil zeggen je kunt goed plannen en werkt zelfstandig en resultaatgericht

Voor deze functie achten wij een WO-denk- en werkniveau noodzakelijk, maar wel met het vermogen om de vertaalslag naar de praktijk te maken. Het hebben van een rijbewijs en een auto is een vereiste.

Wat bieden wij?

Werk je bij Partoer, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers centraal stelt. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Daarnaast bieden wij jou een plek binnen een hecht team met een no nonsens mentaliteit waar veel ruimte is voor initiatief, afwisseling, flexibiliteit, zelfstandigheid en uiteraard ook veel plezier.

Wij bieden een contract voor bepaalde tijd. Ondertussen zijn we ons er terdege van bewust dat het Coronavirus ook zijn impact heeft op onze opdrachten en bedrijf. Het kan voorkomen dat deze vacature wordt aangepast op basis van actuele ontwikkelingen. Dat geldt ook voor de planning van de sollicitatiegesprekken. We begrijpen ook dat werknemers in deze onzekere periode niet zomaar van baan wisselen. Ben je geinteresseerd maar aarzel je om nu deze stap te zetten? Laat het ons weten, samen gaan we het gesprek aan. 

Interesse?

Ben jij een aanwinst voor ons team? We horen graag welke kansen jij ziet voor Partoer in de Friese markt. Stuur uiterlijk 19 april 2020 je motivatie en cv naar Marjolein Strampel; mstrampel@partoer.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Jitske Algra, 06 11 69 43 08. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je telefonisch contact opnemen met Marjolein Strampel, 06-27 83 60 06. Voor meer informatie over ons: kijk op onze website www.partoer.nl en www.breuerintraval.nl.

Ander nieuws