Social media

Zoeken

Partoer helpt gemeenten bij uitvoering cliëntervaringsonderzoek

​Partoer ondersteunt gemeenten bij de uitvoering van cliëntervaringsonderzoek. Wij passen de modelvragenlijst toe of maken een vragenlijst op maat. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het interviewen van cliënten voor het verhaal achter de cijfers.

Er is nogal wat veranderd op het gebied van zorg. Hoe ervaren cliënten de nieuwe werkwijze? Inwoners van gemeenten zijn de ervaringsdeskundigen. Zij kunnen vertellen wat er goed gaat en wat beter kan. Cliëntervaringsonderzoek geeft hier zicht op en biedt informatie die gemeenten goed kunnen gebruiken om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

Partoer kan gemeenten helpen een cliëntervaringsonderzoek uit te voeren op het gebied van Wmo en Jeugdwet. Ook is het mogelijk Partoer in te schakelen voor een cliëntervaringsonderzoek omtrent gebiedsteams. Partoer stuurt de inwoners die contact hebben gehad met het gebiedsteam een vragenlijst over hun ervaring. Ook hier zijn de verhalen achter de cijfers van grote waarde. Wij gaan graag met uw inwoners in gesprek om de resultaten te duiden.

Voor meer informatie over het cliëntervaringsonderzoek of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met Alies Hoitsma van Partoer, tel: 06-120 448 82, e-mail: ahoitsma@partoer.nl

 

Ander nieuws