Social media

Zoeken

Partoer in coronatijd: we staan niet stil!

corona_partoer.jpg

De maatregelen rondom het coronavirus treffen ons allemaal en hebben grote invloed op onze werkzaamheden. Maar ook in deze tijd staan we voor je klaar en doen we er alles aan om onze opdrachtgevers én de projecten waarbij wij betrokken zijn zo goed mogelijk te ondersteunen. Laten we niet stilstaan, maar op een veilige, verantwoorde manier met elkaar de schouders eronder zetten. De opgaven waar me met zijn allen aan werken in Fryslân – de leefbaarheid in onze steden en dorpen, het aanpakken van laaggeletterdheid en schuldenproblematiek, de energietransitie, het organiseren van zorg dichtbij – het zijn allemaal thema’s die we niet even in de wacht kunnen zetten.

Participatie? Nu even online

We schreven vorige week al dat online participatie veel mogelijkheden biedt. Bijeenkomsten en face-to-face gesprekken kunnen nu even niet doorgaan, maar in veel gevallen kan er toch voortgang geboekt worden. Binnen de onderzoeken en processen die wij ondersteunen geven we de interactie zoveel mogelijk op een vernieuwde manier vorm, met kanalen en methoden die aansluiten op de actuele situatie. Voor één-op-één-contacten is de telefoon het veiligst, maar daarnaast zijn er natuurlijk de online discussieplatforms, webinars, online co-creatie en digitaal beeldbellen. Wij denken graag met je mee om de dialoog online voort te zetten.

Extra handen nodig?

We weten dat de maatregelen met betrekking tot het coronavirus veel impact hebben op organisaties. Iedereen heeft zijn handen vol aan het ondersteunen en het continueren van de taken. Heeft u extra handen nodig? Onze onderzoekers en adviseurs hebben ruime ervaring binnen diverse beleidsterreinen en ondersteunen u graag.

We houden afstand, maar blijven dichtbij

Onze mensen werken nu vanuit huis. Alleen als het echt noodzakelijk is, gaan we op pad en onze kantoren zijn geopend. Natuurlijk houden we ons daarbij aan de richtlijnen zoals die vanuit het RIVM en de regering zijn opgesteld. Ook voor ons even wennen, want normaal gesproken staan we graag met onze voeten in de klei. Onze missie voor deze periode: we houden afstand, maar blijven dichtbij!

Digitaal kopje koffie?

Bel of mail ons als je extra handen kunt gebruiken of op zoek bent naar een nieuwe manier om de interactie vorm te geven. Samen drinken we een digitaal kopje koffie en zorgen we ervoor dat we, ook in deze tijd, ons sterk maken voor een leefbaar Fryslân!

 

Ander nieuws