Social media

Zoeken

Maatschappelijke organisaties Waadhoeke gaan in discussie

Samen met de Skûle en de gemeente Waadhoeke organiseert Partoer een bijeenkomst voor de maatschappelijke organisaties in de gemeente. De bijeenkomst vindt plaats op woensdagmiddag 6 november van 14.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis van Franeker.

In de gemeente Waadhoeke zijn drie platforms bestaande uit maatschappelijke organisaties. Elk platform vertegenwoordigt een van de voormalige gemeenten waaruit Waadhoeke is opgebouwd, ontstaan bij de invoering van het Sociaal Domein en geïnitieerd vanuit de Skûle. In de platforms zitten verschillende maatschappelijke organisaties zoals de ouderenbonden, het ouderenwerk, het Rode Kruis, kerken, zorgaanbieders en het gebiedsteam. Doel van de bijeenkomst is het verstrekken van informatie en discussiëren over de functie van de drie Platforms.

Wij bereiden deze bijeenkomst voor, samen met mensen van de Skûle en gemeente Waadhoeke. De bijeenkomst wordt aan de hand van gevarieerde werkvormen uitgevoerd waarbij de deelnemers in verschillende settingen in beweging komen. Hiermee wordt zoveel mogelijk input verkregen over de verwachtingen die de deelnemers hebben over de drie platforms, de behoefte aan informatie, scholing en het leggen van verbindingen. Daarnaast heeft de bijeenkomst een informatief karakter. In totaal worden er zo’n 75 mensen tijdens de bijeenkomst verwacht.

 

 

Ander nieuws