Social media

Zoeken

Even voorstellen: Nienke Broeils-Boomstra

Nienke Broeils-Boomstra

Partoer heeft per 1 oktober 2021 Nienke Broeils als nieuwe consultant welkom geheten in het team. Nienke heeft Gezinspedagogiek en Datatheorie in Leiden gestudeerd en is gepromoveerd in de Ontwikkelingspsychologie in Groningen. Vervolgens heeft zij divers advies- en onderzoekswerk gedaan, o.a. bij Partoer en bij Jeugdhulp Friesland. Ook heeft zij gewerkt als beleidsadviseur in het Frysk taalbelied bij Provinsje Fryslân en in het sociaal domein (onderwijs en (jeugd)zorg) bij de gemeente Súdwest-Fryslân.

Nienke ziet onderzoek als een instrument om goed advies te kunnen geven. Vraagverheldering is daarbij heel belangrijk; alleen als de vraag achter de vraag boven tafel komt, zal het advies passend zijn. Nienkes kracht ligt in het verbinden van de vraag met de mogelijkheden van onderzoek, om zo uit te komen op een product dat de opdrachtgever daadwerkelijk verder helpt: maatwerk.

Nienke is 37 jaar en geboren en getogen op Terschelling. Ze woont nu in Leeuwarden. Als grootste drijfveer noemt ze: “Ik werk graag en goed vanuit mijn kernwaarden: duidelijkheid, openheid en positiviteit. Dat vind ik ook belangrijk in contact met opdrachtgevers, samen de schouders er onder, zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”

Ander nieuws