Social media

Zoeken

Even voorstellen: Charlotte de Boer

Het Partoerteam is met ingang van 1 juli 2020 uitgebreid met Charlotte de Boer als junior-consultant. Charlotte is in september 2019 begonnen aan haar stage bij Partoer in het kader van haar master 'Community development' aan de Hogeschool van Utrecht. Daarvoor heeft ze de lerarenopleiding gedaan en gewerkt als docent aardrijkskunde.

In haar stageperiode is ze betrokken geweest bij verschillende projecten binnen Partoer, waaronder het mantelzorgproject in Noardeast-Fryslân, het DNA van de DorpsOntwikkelMaatschappijen en het klanttevredenheidsonderzoek van Elkien. Na afloop van haar stage heeft ze gesolliciteerd naar een ontstane vactature en vervolgens aangenomen als junior-consultant.

Charlotte is geboren in Buitenpost en woont in Leeuwarden en voelt zich nauw verbonden met Fryslân en de Friezen. Ze kan zich helemaal vinden in het motto van Partoer: 'De mens als maat' en gaat graag op zoek naar de verbinding tussen verschillende groepen mensen, waarin goede comunicatie voor haar een speerpunt is.

Als grootste drijfveer noemt ze: "Ik krijg energie van het werken met mensen en ik vind het leuk om in co-creatie te werken".

Ander nieuws