Social media

Zoeken

Nienke Broeils-Boomstra
Consultant
  • 06-19 099 279
“Ik werk graag en goed vanuit mijn kernwaarden: duidelijkheid, openheid en positiviteit. Dat vind ik ook belangrijk in contact met opdrachtgevers, samen de schouders er onder, zeggen wat je doet en doen wat je zegt.”

Nienke Broeils-Boomstra

Ervaring

Nienke heeft Gezinspedagogiek en Datatheorie in Leiden gestudeerd en is gepromoveerd in de Ontwikkelingspsychologie in Groningen. Vervolgens heeft zij divers advies- en onderzoekswerk gedaan, bij Partoer en bij Jeugdhulp Friesland. Ook heeft zij gewerkt als beleidsadviseur, in het Frysk taalbelied bij Provinsje Fryslân en in het sociaal domein (onderwijs en (jeugd)zorg) bij gemeente Súdwest-Fryslân.

Profiel

Het Partoerteam is met ingang van 1 oktober uitgebreid met Nienke Broeils als consultant. Nienke ziet onderzoek als een instrument om goed advies te kunnen geven. Vraagverheldering is daarbij heel belangrijk; alleen als de vraag achter de vraag boven tafel komt, zal het advies passend zijn.

Nienkes kracht ligt in het verbinden van de vraag met de mogelijkheden van onderzoek, om zo uit te komen op een product dat de opdrachtgever daadwerkelijk verder helpt: maatwerk. Nienke is 37 jaar en geboren en getogen op Terschelling. Ze woont nu in Leeuwarden.