Social media

Zoeken

Mechiel Zantema
Consultant
  • 06-51 93 20 21
"Het geeft mij veel voldoening om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een organisatie, team of individu. Vanuit mijn ervaring in het onderwijsveld en in het vrijwilligerswerk kan ik een goede vertaling maken naar de praktijk."

Mechiel Zantema

Ervaring

Ervaring

Mechiel is opgeleid als Algemeen Econoom en heeft dit op alle niveaus in het voortgezet onderwijs onderwezen. Met vrijwel alles wat bij het ontwikkelen, coördineren en organiseren van het onderwijs komt kijken heeft hij zich de afgelopen 12 jaar beziggehouden. De laatste jaren als beleidsadviseur. Daarnaast is hij al vanaf zijn tienerjaren maatschappelijk betrokken en heeft hij allerlei vrijwillige bestuursfuncties gehad. In alle lagen van de maatschappij heb ik me bewogen. Dit zorgt dat hij een goede vertaling kan maken naar de praktijk.

 

 

Profiel

Het Partoerteam is met ingang van 1 april uitgebreid met Mechiel Zantema als consultant.

Profiel

Mechiel is geboren in Leeuwarden (1986) en opgegroeid in Bozum en Heeg. Hij heeft in Groningen gestudeerd en gewoond en is aan het eind van zijn studententijd in Leeuwarden komen wonen. Na een aantal jaren stad, woont hij sinds 2013 in Goutum.

Het geeft hem veel voldoening om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een organisatie, team of individu. Hierbij neemt hij zijn open en onderzoekende houding mee, werkt graag samen om tot een goede analyse te komen en zet mensen vervolgens graag in beweging om mooie resultaten te boeken.  Bij complexe en grote vraagstukken houdt hij overzicht, blijft hij in contact met betrokkenen en zorgt zo voor een goede onderlinge verbinding tussen verschillende stakeholders. Zo zorgt hij voor eigenaarschap bij iedereen en biedt dit een goede basis om samen met de opdrachtgever het verschil te kunnen maken.