Social media

Zoeken

Emma Hofman
Consultant
  • 06 44 05 95 70
"De uitdaging voor mij is om sociale thema's begrijpelijk te vertalen naar verschillende doelgroepen. Daarvoor wil ik met mensen in gesprek gaan om vanuit dit inzicht keuzes te maken en te adviseren. Met als motto 'de mens als maat'!"

Emma Hofman

Ervaring

Ervaring

Emma heeft Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde in Groningen gestudeerd en is vervolgens naar Utrecht gegaan voor de master Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken. Haar afstudeeronderzoek deed ze op drie basisscholen in Suriname. Na haar studie heeft ze een jaar via detachering bij gemeente Weststellingwerf gewerkt aan een opdracht op het gebied van participatie. Daarna is ze als trainee bij gemeente Opsterland gaan werken, waar ze de laatste drie jaar beleidsadviseur gezondheid en sport is geweest. 

 

Profiel

Het Partoerteam is met ingang van 1 april uitgebreid met Emma Hofman als consultant.

Profiel

De afgelopen jaren heeft Emma zich vooral bezig gehouden met de thema’s participatie, gezondheid en sport. Emma kijkt met veel interesse naar verschillende maatschappelijke vraagstukken. En ziet het als een uitdaging om sociale thema’s begrijpelijk te vertalen naar verschillende doelgroepen. Haar grootste drijfveer hierin is om met de mensen waarom het gaat in gesprek te gaan en vanuit dit inzicht keuzes te maken en te adviseren. Het motto ‘de mens als maat’ van Partoer past daar volgens haar perfect bij.

Emma is 28 jaar en geboren in Sneek. Na een studie in Groningen en Utrecht woont ze nu weer in Sneek.