Social media

Zoeken

Sjoerd IJdema
Consultant
  • 06-39 845 075
Vernieuwing en samenwerking brengt mensen in beweging

Sjoerd IJdema

Ervaring

Sjoerd heeft in de 25 jaar dat hij bij dit bedrijf werkt al heel wat fusies en veranderingen meegemaakt. Hij heeft een wereld aan kennis en een enorm netwerk opgebouwd in Fryslân binnen het sociale domein. Daar kunnen klanten hun voordeel mee doen. 

Opleiding

Pedagogische academie en Sociologie

Profiel

Sjoerd is goed in het begeleiden van processen en is inzetbaar als projectleider waarbij verschillende partijen moeten samenwerken, bijvoorbeeld bij verandertrajecten van gemeenten in het sociale domein. Hij werkt vooral aan projecten met een link naar demografische ontwikkelingen en leefbaarheid. Ook zit Sjoerd in het provinciaal krimpteam.

Grootste drijfveer

''Het mooie aan dit werk is dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt. Ik vind het ook leuk om nieuwe projecten op te zetten en uit te voeren. Zo ben ik betrokken bij heel veel verschillende projecten, zoals Monitoronderzoek Harlingen, Friese Meren: van plan naar aanpak, Zorg Noordoost Fryslân in 2030, Aandachtsgebieden Stellingwerven en de Buurtmeter. Belangrijkste doel: mensen in beweging brengen.’’